Bænk

Bliv frivillig i Eftertro

Som frivillig hos Eftertro bliver du en del af et netværk af tidligere troende samt andre personer med kendskab til at bryde med religiøse miljøer. Du får mulighed for at dele ud af dine egne erfaringer og bidrage til at hjælpe personer, som står et svært sted i livet.

Din funktion som frivillig rådgiver er afhængig af, hvilke behov de rådsøgende efterspørger. Vi står til rådighed med hjælp og besvarelse af de spørgsmål, som følger med, når man står i en tvivlsprocess eller er klar til at starte et nyt kapitel i livet.

Vi søger altid frivillige, som har kendskab til at bryde med et religiøst miljø - enten ved egen erfaring eller som fagperson. Vores primære fokuspunkt er, at hjælpe folk videre i livet – hvad enten de ønsker at blive i deres religion eller ønsker nye sociale relationer og netværk med ligesindende. Vi har en lyttende og anerkendende tilgang, der rummer alle uanset om de har brudt, ønsker om at bryde med eller er i tvivl om deres religiøse ståsted.

Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kaffemøder og events

Hvis du ønsker at deltage eller blot vil have kontakt med Eftertro, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon

Sjælland

Jylland

Fyn