EFTERTRO - det er ok at tvivle

Hvad tilbyder vi?

Har du mistet din tro eller er tvivlen om dit religiøse eller spirituellestandpunkt blevet uhåndterbar, så kan du få hjælp hos os.

- Uanset hvilken religiøs overbevisning du har eller har haft

- Uanset hvordan din tvivl er opstået

- Og uanset hvilke spørgsmål, du har til din tvivl

Så er vi klar til at lytte og hjælpe. Du og dine behov er altid det vigtigste i kontakten med os. Du kan bruge os til at læsse af hos og spejle dine oplevelser i. Vi lader dig sætte tempoet, og du er sikker på at blive mødt med ligeværdighed og respekt for dine tanker og beslutninger. Vi lover anonymitet for alle, der ønsker det - både rådgivere og rådsøgere. Vi vil vise, at fællesskab kan findes andre steder end i religionen, og at de positive følelser, du har forbundet med religionen kan opnås på andre måder. Hos os kan du møde nogle mennesker, der forstår dine følelser. For de har selv oplevet dem.

Hvem er vi?

Vores rådgivere er socialrådgivere eller tidligere religiøse, som selv har været igennem processen med helt eller delvist at forlade diverse trossamfund.

De har selv oplevet tvivl, stigmatisering, udstødelse eller værre. Men rådgiverne ønsker ikke at prædike eller missionere - vores rådsøgende må tænke og tro, hvad de vil. Også når de er færdige hos os.

Hvad ønsker vi?

Skabe et fællesskab med indsigt og forståelse. Vi håber at kunne hjælpe mennesker til et rigere og ærligere liv. Og vi håber, at de, der kommer igennem processen, vil hjælpe andre, når de er klar til det og på den måde udvide vores gruppe og vores aktiviteter.

 

Eftertro er en non-profit organisation. Alle involverede arbejder frivilligt. Eftertro blev startet i et samarbejde mellem Ateistisk Selskab og andre frivillige, men er sin egen organisation.

CVRnr.: 37588121
Vedtægter

Download flyer:   FlyerThumb

Bestyrrelse

Kaffemøder og events

Grundet COVID-19 situationen afholdes kaffemøder i Odense, Århus og København efter gældende retningslinjer, dvs. at antallet af fremmødte afhænger disse og at forplejning medbringes af den enkelte.

Hvis du ønsker at deltage eller blot vil have kontakt med Eftertro bedes du kontakte os på mail eller telefon

København

Aarhus

Odense