Du kan bruge Eftertro hvis:

- Du er i tvivl om din tro, og trænger til at tale med en, der kender din situation.

- Du ikke har andre at tale med, fordi tvivl er tabubelagt i din omgangskreds.

- Du føler dig udsat for social kontrol.

- Du ikke føler dig tryg ved de følelser, der opstår, når du overvejer din tro eller din situation i dit religiøse samfund.

Uanset hvilken religiøs overbevisning du har eller har haft, har Eftertro frivillige rådgivere, som kan sætte sig ind i din situation. Uanset hvordan din tvivl er opstået, og uanset hvilke spørgsmål, du har, så er vi klar til at lytte og hjælpe. Vi vil guide dig og vejlede dig, ligegyldigt hvilken vej, du vælger for dit liv fremover. Om din tro vender tilbage eller forsvinder, så vil ingen i Eftertro dømme dig. Vi lover anonymitet for alle, der ønsker det - både rådgivere og rådsøgere.

Vi tilbyder en-til-en rådgivning via mail, facebook, telefon eller ansigt-til-ansigt. Hvordan og hvornår rådgivningen skal foregå tilrettelægges efter den enkelte. Til at starte med kan du ringe eller sms’e til 5383 7163 eller skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Desuden afholder vi uhøjtidelige kaffemøder, hvor tvivlere og tidligere troende kan mødes og tale løst og fast om tro, religion og alt mulig andet. Nogle af disse vil blive opdateret i kalenderen - andre vil være hemmelige for at sikre anonymiteten.

kaffemoede

Kaffemøder og events

Hvis du ønsker at deltage eller blot vil have kontakt med Eftertro, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon

Sjælland

Jylland

Fyn