Frivilligpris til Eftertro

FrivilligeprisenDette sociale projekt vokser langsomt men sikkert. Efterhånden er der kommet politisk bevågenhed omkring religiøs social kontrol, som er centralt for Eftertros virksomhed. I går blev vores lille men meget vigtige forening anerkendt ved at vinde Købehavns Kommunes Frivillighedspris. Det er vi stolte af, men endnu vigtigere er det, at samfundet får øje på en ellers ubelyst problemstilling.

Frivillige fra Menneskebiblioteket, Transmogriffen, FødevareBanken, Sexelancen og Eftertro blev mandag aften inviteret til Frivillighedsrådets Frivilligpris. Her blev de frivillige hyldet for deres uundværlige indsats i Københavns Kommune.

Over 40 foreninger blev indstillet til prisen på 25.000 kroner, og ud fra disse fandt Frivillighedsrådet de fem omtalte finalister. Alle foreningerne har ytret deres begejstring for den fine nominering, og da aftenen var omme, gik præmien til Foreningen Eftertro.

Motiveringen for at Eftertro vandt iblandt over 40 mulige kandidater lyder:

"Foreningen Eftertro modtager prisen for deres arbejde med at skabe et fællesskab og netværk for personer, som tvivler på deres tro. I udvælgelsen har frivilligrådet lagt vægt på, at Foreningen Eftertro gør en bemærkelsesværdig forskel for dens brugere, som ikke har mange andre steder at få hjælp. På trods af sine få leveår har Foreningen Eftertro gennem sine engagerede frivillige formået at få skabt en særlig værdi for personer, der står i en meget sårbar situation i livet. Med denne pris ønsker Frivilligrådet at anerkende og synliggøre den unikke indsats, som Foreningen Eftertro yder."

I Eftertro er vi glade og taknemmelige for den flotte pris. Det vil komme til at hjælpe mange mennesker.

Simon Nielsen Ørregaard - formand

Kaffemøder og events

Hvis du ønsker at deltage eller blot vil have kontakt med Eftertro, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon

Sjælland

Jylland

Fyn