Kaffemøde hos Eftertro i Aarhus

Søndag d. 10/12 kl 13-17 Søren Frichs vej 42p, st. 8000 Aarhus

Så er det igen tid til et kaffemøde i Eftertro for alle interesserede. Det er en uforpligtende komsammen, hvor vi deler tanker og erfaringer.

Med kaffemødet ønsker Eftertro at skabe en hyggelig eftermiddag i godt selskab. 

Fællesnævneren for de fremmødte vil være en eller anden relation til religiøse fællesskaber, som de enten tvivler på eller har forladt. Der er ofte mange udfordringer i at finde sit personlige ståsted efter kontakt med stærke religiøse miljøer – i mødet med andre ligesindede står den enkelte stærkere. Der er lagt op til dialog og hygge.

Arrangementet er gratis.
Tilmeld jer gerne begivenheden så vi har en ide om, hvor mange der kommer. Dette kan gøres via Facebook eller på nedenstående mail eller telefonnumer.
Ønsker man ikke at være synlig på deltagerlisten, vil vi blive glade for en en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. men man er naturligvis velkommen til blot at møde op på dagen.
Hvis der er nogle spørgsmål, så skriv endelig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 53 83 71 63

Vi glæder os til at hilse på dig.

OBS - ved et stort antal tilmeldinger flytter vi arrangementet til et andet lokale - stadig i Aarhus. Så hold øje..